Mat & dryck i Motala

Ett stort matområde med fokus på ”grab and go”-mat, snacks, dryck, fika, kaffe och glass finns i Stadsparken på Evenemangsområdet. Det finns även food trucks på Cykeltorget.

Uppdukat för cykelfest i ”Ladan”

I år kommer cykelfesten att växa och kliva in på Stora Torget i Motala. Det blir livemusik, tivoli, uppträdanden, utställningar och marknadsstånd under samlingsnamnet “Ladan”.

Centralt på torget och i nära anslutning till starten kommer ett festtält att resas, inredas och anpassas efter “svensk sommar” och med utseende av en klassisk svensk lada. Det blir vällagad mat inspirerad av just den svenska sommaren. Här hittar ni maten som ni behöver inför loppet, men också maten och drycken som gör segerfesten ljuvlig efter loppet!

Ladan öppnar torsdag den 13 juni med en mjukstart för att sedan växla upp under fredagen, och lördagen är en enda lång fest så vi får fira Vätternrundan 2024 tillsammans! Se programmet här nere:

Torsdag
17:00 Köket öppnar och erbjuder Ladan-menyn, stänger cirka 23:00.

Fredag
11:00 Ladan öppnar och erbjuder mat, dryck och den perfekta uppladdningen. Samtidigt öppnar tivoli och marknaden.
20:00-24:00 Liveband drar igång stämningen rejält i Ladan och ger er bästa uppladdningen för start! På scen är lokala hjältarna i Double Decade som kommer få Ladan att lyfta. Cirka 01:00 stänger Ladan, men festen fortsätter på Saluhallen till 02:00.

Lördag
11:00 Ladan öppnar och erbjuder mat, dryck och den perfekta segerfesten. Samtidigt öppnar tivoli och marknaden.
20:00-24:00 Liveband drar igång stämningen rejält i Ladan och ger er bästa segerfesten! På scen är lokala hjältarna i Double Decade som kommer få Ladan att lyfta och göra era dryga 30 mil mödan värd.
01:00 Ladan stänger men på Saluhallen fortsätter festen till 02:00 med nattklubb och dans.

Motalas utbud av restauranger och caféer

I Motala finns många matställen som erbjuder exempelvis pasta eller frukost innan loppen men också festligare alternativ för dig som vill fira efter målgång. Läs mer om Motalas totala utbud av restauranger och caféer på motalasjostad.se/ata-och-dricka (länk öppnas i ny flik)

This information is also available in:

Mer inom A till Ö